Danny Martin


Persoonlijke informatie
Danny Martin
Planeetstraat 35
2500 Lier

Gehuwd met Liliane en samen hebben we drie kinderen en reeds 3 kleinkinderen, ik ben bruggepensioneerd en heb bij GM (Opel) gewerkt  als team-verantwoordelijke in de logistieke afdeling

Ik ben 16 jaar voorzitter geweest van AC Lyra. Ik zette hier een stap opzij om jongeren de kans te geven. Naast tuinieren,de kleinkinderen opvangen,de kinderen helpen loop ik ook nog een beetje (recreatief) bij AC lyra.

Foto's

Klik op één van de foto’s om te vergroten ›


Contact informatie
danny.martin@pandora.be
+32 (0) 3 290 34 14
+32 (0) 496 14 71 45
https://www.facebook.com/danny.martin.779
Partijgegevens
Voorzitter CD&V-Senioren
Afdelingsbestuur
Senioren
Sport
CD&V senioren
Waar sta ik voor?

Als “jongere” bij de senioren zet ik mij in om de belangen van deze groeiende en grote groep mensen in onze samenleving kenbaar te maken en te verdedigen. Ik wil er samen met de leden-senioren iets constructief van maken. In onze groep hopen we iedereen mee te kunnen betrekken. Ik kan altijd in deze zaken nog leren dus zal ik in het begin veel luisteren en goed rondkijken om mij zo een idee te vormen van alles wat senioren bezig houd om hierop te kunnen inspelen.

 

Als “jongere” bij de senioren wil Danny zich inzetten om de belangen van deze steeds grotere groep mensen in onze samenleving, kenbaar te maken en te verdedigen. Danny wilt hiervoor zoveel mogelijk alle seniorenleden betrekken en zal daarom veel luisteren en rondkijken.