Kan je deze mail niet lezen? Klik hier
Nieuwsflash
Vandaag brachten we onze lijst als geheel naar buiten. Die is sterk vernieuwd en verjongd. “Eén derde bestaat uit jongeren. En vijftien kandidaten nemen voor het eerst deel aan verkiezingen. Zij worden gesteund door heel wat ervaring”, zegt onze lijsttrekker Stijn.
Het was een van onze doelen: de vernieuwde dynamiek binnen het team zichtbaar maken op de kandidatenlijst. En dat is gelukt.
Stijn: "Ik ben bijzonder fier de ‘spits’ van dit team te mogen zijn. Het zijn 33 zeer verschillende, straffe mensen met een groot hart voor Lier en Koningshooikt. 11 van de 33 kandidaten, één derde, zijn JONGCD&V’ers. En vijftien kandidaten nemen voor het eerst deel aan verkiezingen."
Onze voorzitter Maxime geeft nog enkele cijfers mee: "De gemiddelde leeftijd van onze kandidaten is 44 jaar. De jongste is 19 jaar, de oudste 74. We zijn er ook in geslaagd de zogenaamde ‘rits’, de afwisseling van mannen en vrouwen op de lijst, over de hele lijst door te trekken.”
Het ‘jonge geweld’ wordt gesteund door een pak ervaring. Drie uittredende gemeente- en OCMW-raadsleden en drie gewaardeerde ex-schepenen van onze mooie stad staan op de lijst.
Bovendien zijn bjina al onze kandidaten actief in verenigingen, jeugdbewegingen, adviesraden, buurt- en wijkwerkingen. En we hebben ook een vertegenwoordiger op de provinciale kieslijst. Lees hier het volledige bericht dat we vandaag uitstuurden en ontdek er alles over.
ONZE VOLLEDIGE LIJST:
Alle info over onze kandidaten vind je op lier.cdenv.be/kandidaten.
>
>
>
>